Q&A

Er det dyrt at tage på højskole i udlandet?

Det er dyrt at tage på højskole i udlandet. Man kan formentligt gøre det billigere selv, hvis man bor meget billigere. Der er dog rigtig mange ting med, da det er en pakkerejse. Du skal ikke tænke på ret meget selv udover vaccinationer, købe ting til de du skal bruge på turen. Men de fleste tilkøber en masse oplevelser, når man er der. Men dette får man også hjælp til, da nogen ting skal bookes i god tid, så man kan nå det og for at det ikke er udsolgt.

Er der mange der ikke kender nogen inden man tager på højskole i udlandet?

JA! Jeg rejste med en gruppe på 35 og der var få der kendte nogen i forvejen samt, der var få der var venner, som var taget afsted sammen. De fleste kendte ikke nogen udover selvfølgelig, at man havde mødt ca. halvdelen inden afhængig af om man var til afrejsemøde i Aarhus eller København. Det var rart, at man lige havde set nogen ansigter før, men man skal jo allesammen først til at lære hinanden at kende når man er taget afsted. Jeg tror alle er rigtig nervøse i lufthavnen og inden, men når man først er afsted, så føler jeg ikke man bekymre sig så meget om det. Der tager man det hele meget mere som det kommer, da der virkelig sker mange ting hver dag. Man oplever så mange ting hver dag og er på hver dag, så man har ikke så meget tid alene til at tænke meget over alt ting. 

Hjælper Dansk Studie Center, hvis der opstår problemer undervejs?

Ja det synes jeg, at de gjorde. Dette gjorde det også mere trygt, at man havde dem som sikkerhedsnet, hvis der skulle opstå store udfordringer på turen.

Er hotellerne dyre i New York?

Ja det er dyrt at bo på hotel i New York i forhold til nogen andre storbyer i hvertfald. Men byen er også meget populær jo!

 

Højskole i udlandet