Event

Informationsmøde med Dansk Studie Center

 

Drømmer du om at komme på højskole i udlandet, så kan du komme til informationsmøde med Dansk Studie Center

Event fra Dansk Studie Centers Hjemme side, som du kan se her https://www.danskstudiecenter.dk/mød-os/informationsmøder

MØD OS PÅ ET INFORMATIONSMØDE!

Vidste du, at tidligere deltagere har givet os en tilfredshedsprocent på 5 ud af 5 på alle vores ophold i gennemsnit? Det er vores bevis på den kvalitet, vi står for.

Mød DSC på et af vores populære informationsmøder og hør mere om vores spændende destinationer, udbytterige undervisning, rundrejser, kulturoplevelser samt det suveræne sammenhold, som i den grad kendetegner Dansk Studie Center. Repræsentanter fra DSC vil vise dig billeder og fortælle om praktiske forhold i forbindelse med rejse, indkvartering samt dine aktivitetsmuligheder. Tidligere deltagere står klar til at fortælle dig om deres personlige oplevelser med Dansk Studie Center og vil besvare de spørgsmål, du måtte have. Alle er selvfølgelig velkomne – også familie og venner (tilmelding er påkrævet).

OBS: Grundet Covid-19 restriktionerne har vi i øjeblikket et begrænset antal pladser på møderne. Vi tager naturligvis alle forbehold og holder os til de offentlige retningslinjer, så I trygt kan møde op og høre om vores rejser.

Tilmeld dig et personligt zoom-møde, og vi finder et tidspunkt, der passer dig.

Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg

Hotel Scandic Aarhus City: Østergade 10, 8000 Aarhus C
Summary
Event
Informationsmøde
Location
Danmark,
Description
Informationsmøder med Dansk Studie Center på Zoom og forskellige steder i Danmark