Charterrejser

sunprime ayia napa suites

I sommerferien 2016 var jeg på cypern i 2 uger for første gang. Vi boede på hotellet Ayia napa suites, som er et voksenhotel, så man skal minimum være 16 år for at bo der.

Jeg synes, at det var et rigtig skønt hotel, hvor der var en dejlig ro, da der ikke var en masse børn der sprang i poolen;). Vi havde Sunprime inklusive, hvor vi havde morgenmad alle dage, frokost og aftensmad havde vi 5 dage om ugen. Der var 2 dage i hver uge, hvor man kunne gå ud at spise. Til frokost kunne man vælge mellem 5 forskellige retter hver dag, hvor der var lidt for en hver smag, så der var altid nye ting at vælge. Til aften var der buffet 4 af dagene og man kunne få drikkevare til maden. Den ene dag var der en masse lokale tapasanretninger, som man fik serveret på bordet. Maden på hotellet var helt fantastisk og meget bedre end den all inklusive standard af mad man normalt får. Det kan derfor helt klart anbefales at købe maden til! Hotellet ligger også kun få min på gåben fra hovedcentrummet.

Sommerferie
atrejseeratleve
rejseeratleve

Beliggenhed

Ayia Napa, så der er kort til byliv. Der er dog intet larm inde på hotellet, så man bliver ikke generet af dette, når man kommer hjem.

Fitness

Der er udover god mulighed for træning, da der var holdtræning, hvor man f.eks. også kunne prøve yoga og så selvfølgelig også nogen hårde hold. Derudover var der også et godt træningslokale, hvor man kunne træne. Det er også et godt hotel, hvis man går op i sin træning.

Rejsearrangøren

Vi rejste med Spies, og der var en masse fordele når man boede lige præcis på dette hotel bl.a. var dette hotel altid det første stop, hvor folk blev sat af, så man var hurtigt på hotellet. Derudover måtte man have 10 kg baggage mere med og man kunne tjekke ind og aflevere sin baggage på hotellet, så man skulle bare gå direkte til security. Dette var også fordi man boede på deres Sunprime hotel. Der udover var der nogle virkelig luksuøse snacks og drikkevare til velkomstmødet, som var aften.

Sunprime hotel cypern
Sunprimehotel

Jeg synes helt klart, at du skal sætte dette hotel og Cypern på din charterrejse bucketliste!

Summary
Hotel
Service Type
Hotel
Provider Name
sunprime ayia napa suites,
Description
Min anmeldelse af Sunprime hotel på cypern. Man kan bestille rejsen/hotellet gennem spies, hvor dette er en af deres gode voksenhoteller, så man skal være 16+ for at bo på hotellet.