Ferie i Europa

Ferie i Spanien og Portugal

Ligesom mange andre, så elsker jeg at være i sydeuropa som f.eks. Spanien og Portugal. Noget af det bedste ved de to steder er, at man kan få fantastiske hvidvinssangria og Champagne sangria. Man kan selvfølgelig også få almindelig, men jeg kan desværre ikke lide rødvin. Så hvis man elsker rødvin, så kan det være man skal vælge den “almindelige” i stedet. Men jeg kan ihvertfald anbefale og prøve hvidvinssangria og Champagne sangria. Det smager himmelsk! Jeg har både på Mallorca og på Madeira fået en masse gode glas! Jeg har desværre aldrig prøvet at lave det selv, men jeg har fundet en opskrift på alt.dk på en, som jeg snart vil lave. Det er derfor vigtigt at understrege, at det ikke er min egen opskrift, men en anbefaling til at prøve https://www.alt.dk/mad/opskrift/hvid-sangria opskrift. Opskrift på hvidvinssangria.

INGREDIENSER

1 flaske spansk hvidvin
Skal og saft af 2 usprøjtede appelsiner og 1 usprøjtet citron 
1 stang kanel 
4 dl vand 
1 dl sukker

Pynt: 
150 g frosne grønne druer
150 g frosne jordbær
2 limefrugter i skiver
2 citroner i skiver
2 appelsiner i skiver

Sådan laver du hvid sangria

1. Kog appelsinskal, citronskal, kanelstang, vand og sukker sammen 15 min. Si og afkøl det.

2. Kom sukkerlagen i en kande og bland appelsin- og citronsaft i. Hæld hvidvinen i. Kom frugterne i.

Girls night

Jeg vil helt sikkert holde en girls night, hvor vi kan drikke en masse hvidvinssangria. Det hører helt sikkert med til den perfekte tøsse aften. Det vil selvfølge være helt perfekt, hvis man kan sidde udenfor på en altan eller terrasse og nyde det. Dermed for man også den sydeuropæiske stemning med. Prikken over i’et ville helt sikkert være at høre en masse spansk musik, så man virkelig kan mærke stemningen i Danmark også. Men hvis du ikke har været i Spanien og få det, så skal du helt sikkert afsted, så snart det er muligt igen! Men nu, hvor vi er nødt til at være hjemme i Danmark, så er det helt sikkert en god opskrift på en god aften der hjemme!

 

Summary
Recipe Name
Opskrift på hvidvinssangria
Author Name
Published On
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *